Home

Veel ondernemers en managers kennen het probleem: er moet geschreven worden. Wat geschreven moet worden zit meestal wel in het hoofd, maar staat daarmee nog niet op het (digitale) papier. Een goede en frequente interne en externe communicatie is voor elk bedrijf en iedere organisatie van belang. Probleem is vaak dat de tijd ontbreekt. En waar schrijft u over? Wat spreekt de mensen aan? Hoe blijft het leesbaar? Hoe zet u de verschillende media op de juiste manier in?
Een tekstschrijver kan u de helpende hand bieden. Opgeleid om heldere teksten te schrijven, zonder opsmuk en in de gewenste stijl. Voor allerlei doeleinden. Of het nu om een nieuwsbrief gaat, persberichten, reclame-uitingen, het herschrijven of redigeren van een jaarverslag of het herstructureren van een beleids- of visienota. Zo'n tekstschrijver is Cor Dol. Aangenaam.
Het schrijven van een tekst heeft geen zin als die niet gelezen wordt. Daarom is het zo belangrijk om een tekst, hoe complex het onderwerp ook moge zijn, leesbaar te houden. Ik kan een prima vertaalslag maken van idee en visie naar tekst. Daarnaast streef ik naar originaliteit en kan bogen op veel ervaring. Snel, flexibel en correct. Een uitgebreid netwerk van creatieve collega's maakt het mogelijk om de dienstverlening in allerlei richtingen uit te breiden. Van complete projectbegeleiding tot het creŽren van websites en van simpel ontwerp tot complex grafisch design.

Ik werk(te) onder meer voor:
Hogeschool InHolland
IntermarisHoeksteen
Zeeman Vastgoed
Noordhollandse UITagenda
Reflex Uitgeverij
Boekweit | Olie Makelaars
Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij
DBO Incasso
Gemeente Hoorn
Scholengemeenschap Tabor
Wunderman Reclame
Van Soelen Reclame
Stichting Netwerk
en vele anderen

Meer weten? Bel 0229 - 28 02 33 of 06 20 934 666.